Verhuizers die met u meedenken.

Particulier of bedrijfsmatig, wij zijn u graag van dienst

Vlot en deskundig verhuizen

Bij een verhuizing komt veel kijken en kan veel stress met zich meebrengen. Geen enkele verhuizing is hetzelfde, daarom leveren wij maatwerk, afhankelijk van wat u gedaan wilt hebben en welk budget hiervoor beschikbaar is.

Wij denken mee en gaan samen met u op zoek naar de meest efficiënte oplossing! 

D145F9AA-16BE-4229-A405-E75DE6F75093_1_201_a

Wij nemen uw verhuizing graag uit handen

Onze diensten

Senioren verhuizingen

Verhuizen voor senioren

Verhuizen voor senioren

Wij hebben ruime ervaring met in het bijzonder onze Senioren. Zij zijn bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen volledig ontzorgen en doen net dat stapje extra. Bijvoorbeeld door hulp in te schakelen van onze Professional Organizers. Zij zijn u graag van dienst en helpen graag bij het inpakken, sorteren en overzicht creëren. 

Particuliere verhuizingen

couple, move, key-8056160.jpg

Verhuizen voor particulieren

Het verhuizen van uw inboedel van A naar B plus de eventuele bijbehorende extra werkzaamheden. Hierbij moet u denken aan het de/monteren van kasten of het inpakken van uw huisraad. 

Kantoor- en project verhuizingen

chairs, empty, office-2181916.jpg

Verhuizen van kantoren en projecten

Het verhuizen van uw kantoorinrichting van A naar B plus de eventuele bijbehorende extra werkzaamheden. Hierbij moet u denken aan de volledige planning, het ontkoppelen van beeldschermen of het demonteren van meubilair.

Overige diensten

Ontruiming

Blijven er meubels achter?  Wij halen uw woning graag helemaal leeg en voeren dit af plus de eventuele bijbehorende extra werkzaamheden. Hierbij moet u denken aan het afhalen van lampen, gordijnen, plankjes, bezemschoon opleveren.

Opslag

Kunt u uw nieuwe huis nog niet betreden? Bij ons kunt u uw meubels tijdelijk opslaan. Uw meubelen krijgen een plek in een van onze meubelkisten en staan droog. Ons pand is beveiligd.

Lees verder

Verhuislift verhuur

Alleen een verhuislift nodig? Bij ons kunt u terecht voor verhuur met professionele begeleiding.

Lees verder

closeup-two-movers-hand-uniform-260nw-762116716
VBuning uw logistieke partner.

Extra services

Bij een verhuizing komt veel kijken en kan veel stress met zich meebrengen. Geen enkele verhuizing is hetzelfde, daarom leveren wij maatwerk, afhankelijk van wat u gedaan wilt hebben en welk budget hiervoor beschikbaar is.

Wij denken mee en gaan samen met u op zoek naar de meest efficiënte oplossing! 

Wagenpark

Ons wagenpark bestaat uit wagens met verschillende afmetingen. Zo kunnen wij voor elke verhuizing de juiste wagen inzetten. Voor moeilijk bereikbare woningen hebben wij zelfs een externe verhuislift tot onze beschikking

Voorbereiding

Begin vroegtijdig met inpakken en gebruik het juiste materieel, dat maakt de verhuisdag voor u en ons een stuk relaxer. De beste verhuisbenodigdheden kunt u bij ons bestellen, wij bezorgen aan huis.

Advies

Verhuizen is een hele organisatie. Hoe bereid ik me voor en waar moet ik allemaal over nadenken? Wij verhuizen nu al aardig wat jaartjes en hebben daardoor de zekere ervaring om u advies te geven. Dus schroom niet om ons het hemd van het lijf te vragen.

Contact

Bent u op zoek naar een bedrijf dat beschikt over het juiste materieel en de kennis om uw verhuizing of transport vlot en deskundig uit te voeren? Dan is VBuning uw logistieke partner. 

U kunt telefonisch of via ons contactformulier contact met ons opnemen over de mogelijkheden en/of een vrijblijvende offerte.

 VBuning
  Amsterdam | Schiphol | Purmerend
 +31 (0)299 78 67 50
     +31 (0)6 5132 1634
info@vbuning.nl
Kvk 59728930

Offerte aanvragen

nl_NL