Verhuizen voor senioren

Verhuizen met zorg en gemak

Ontruimingen voor senioren

Seniorenverhuizingen op maat

Gemakkelijk en zorgeloos verhuizen voor senioren

Verhuizen kan een uitdagende taak zijn, vooral wanneer u op leeftijd bent. Daarom bieden wij een volledig verzorgde verhuisservice die speciaal is ontworpen voor senioren. Of u nu van een groot naar een klein huis verhuist, naar een tijdelijke woning, een seniorenflat, een zorgflat of een verpleeghuis, wij staan voor u klaar. Met onze ruime ervaring begrijpen we de specifieke behoeften van senioren en zorgen we voor een soepele overgang.

Woont u op een hogere verdieping? Geen probleem! Met onze verhuislift kunnen we uw verhuizing snel en efficiënt uitvoeren. Zelfs in gebouwen waar een lift aanwezig is, kan het gebruik van onze verhuislift vaak een snellere optie zijn.

Laat het werk aan ons over

U kunt uw verhuizing volledig aan ons overlaten. We nemen het inpakken en uitpakken van uw spullen voor onze rekening, evenals eventuele klus- en demontagewerkzaamheden. Bovendien gaan we graag een stapje verder om u en uw dierbaren te ontlasten. Als u hulp nodig heeft bij het organiseren en inpakken, kunnen onze Professional Organizers u daarbij ondersteunen. Ze helpen graag met het sorteren, inpakken en creëren van overzicht.

“Naar een Nieuwe Levensfase: Comfortabel Verhuizen met Onze Expertise”

Onze diensten

Basis verhuizing

Zoekt u een verhuisservice met alle zorg die u verdient? Onze basis verhuizingsservice voor senioren staat voor u klaar. Naast het verhuizen van uw bezittingen bieden we ook ondersteuning bij inpakken en demontage, verhuren we verhuisartikelen en kunnen we u helpen bij de verhuizing van en naar een huurhuis.

 • Inpakken en demontage

We begrijpen dat verhuizen meer is dan alleen het verplaatsen van spullen. Daarom kunnen we u ook helpen met het inpakken van uw bezittingen en het demonteren van meubels indien nodig. Onze ervaren teamleden zorgen ervoor dat uw eigendommen veilig en efficiënt worden verpakt voor transport.

 • Verhuur van verhuisartikelen

Heeft u verhuisdozen, inpakmateriaal of andere benodigdheden nodig voor uw verhuizing? Geen zorgen, wij bieden een scala aan verhuisartikelen die u kunt huren om uw verhuizing soepel te laten verlopen. Van verhuisdozen tot beschermende materialen, wij hebben alles wat u nodig heeft om uw bezittingen veilig te verplaatsen.

 • Huurhuis

Verhuist u snel van een huurwoning? Wij kunnen u helpen bij het voldoen aan de vereisten van de verhuurder en het soepel laten verlopen van uw spoedverhuizing, zelfs onder tijdsdruk.

 • Overige services

De basis verhuizing kun je ook nog aanvullen met onze overige services, waaronder:

  • (Bezem) schoonmaken
  • Tijdelijke opslag
  • Afvoeren naar grofvuil
  • Meubels naar kringloopwinkel
  • Waardevolle meubels naar veilinghuis

De basis verhuizing kun je ook nog aanvullen met onze overige services, zoals: opslag, schoonmaak, afvoer, etc.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze basis verhuizingsdiensten voor senioren. We staan klaar om u te helpen bij uw verhuizing en streven ernaar om het proces zo eenvoudig en stressvrij mogelijk voor u te maken.

Spoedverhuizing

Heeft u dringend een verhuizing nodig, bijvoorbeeld van of naar een zorginstelling waar snel actie vereist is? Onze spoedverhuizing service staat voor u klaar. We begrijpen dat soms de omstandigheden vereisen dat er snel gehandeld moet worden, en daarom zijn we er om u te helpen.

Storage

Bij een spoedverhuizing kan het zijn dat u tijdelijk uw bezittingen moet opslaan terwijl de verhuizing wordt geregeld. Geen zorgen, wij bieden veilige opslagmogelijkheden voor uw spullen, of het nu om enkele waardevolle items gaat of uw complete inboedel.

Huurhuis

Verhuist u snel van een huurwoning? Wij kunnen u helpen bij het voldoen aan de vereisten van de verhuurder en het soepel laten verlopen van uw spoedverhuizing, zelfs onder tijdsdruk.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om uw spoedverhuizing te plannen. We zijn er klaar voor om u te helpen, ongeacht de omstandigheden, en streven naar een snelle en efficiënte verhuizing.

(Spoed)ontruiming

Heeft u snel een woning of verzorgingskamer nodig die netjes moet worden opgeleverd? Onze spoedontruimingsdienst staat voor u klaar. Of het nu gaat om een volledige ontruiming of andere services, wij zorgen voor een snelle en professionele afhandeling.

Volledig ontruimen

Moet uw woning snel leeggemaakt worden? Wij kunnen u helpen met het:

 • Leegmaken van alle vertrekken
 • Verwijderen van vloerbedekking, tapijt, laminaat, parket en onderlagen, spijkerlatten en lijmresten
 • Demonteren van zaken aan vloeren, plafonds en muren zoals lampen, planken, kapstok, kastjes, gordijnrails
 • Herstellen/vullen van gaten
 • Kroonsteentjes terughangen
 • Overschilderen muren
 • Vijver dichtgooien

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze (spoed)ontruimingsdiensten of om een afspraak te maken. We staan voor u klaar om u te helpen bij een snelle en efficiënte ontruiming, ongeacht de omstandigheden.

Werkwijze

Request quotation

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier. We kijken ernaar uit om u te helpen bij uw verhuizing of ontruiming en streven ernaar om u een naadloze en stressvrije ervaring te bieden.