Verhuizen voor senioren

Verhuizen met zorg en gemak

Ontruimingen voor senioren

Seniorenverhuizingen op maat

Volledig verzorgd verhuizen

Verhuist u van groot naar klein, een tijdelijke woning, seniorenflat, zorgflat of een verpleeghuis. Bij ons kunt u altijd terecht ook als er snel geschakeld moet worden. Wij hebben ruime ervaring met het verhuizen van Senioren. U bent bij ons aan het juiste adres.

Uw verhuizing volledig uit handen geven. Wij verzorgen het in en of uitpakken, klus en (de)montagewerk voor u. 

Wij doen net dat stapje extra. Wilt u uw familie en/of vrienden ontlasten, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld door hulp in te schakelen van onze Professional Organizers. Zij zijn u graag van dienst en helpen graag bij het inpakken, sorteren en overzicht creëren. 

“Naar een Nieuwe Levensfase: Comfortabel Verhuizen met Onze Expertise”

Onze diensten

Spoedverhuizing

Gaat u verhuizen van of naar een zorginstelling dan moet er vaak binnen één of twee weken verhuisd worden. Wij kunnen dit voor u realiseren. Wij verhuizen uw spullen snel en vakkundig. Bovendien bieden wij ook nog opslagmogelijkheden en kunnen wij ondersteuning geven bij de oplevering van een huurhuis.

Opslag

Omdat het vaak kort dag is, kunnen wij ook spullen en/of meubelen bij andere familieleden afleveren. Ook beschikken wij over een eigen opslag ruimte, gaat de verhuizing te snel en wilt u uw een deel of uw gehele inrichting op een later tijdstip bekijken dan heeft u de mogelijkheid dit bij ons op te slaan.

Huurhuis

Verlaat u een huurhuis dan zal er een (na) inspectie plaatsvinden door de verhuurder. Wij zijn bekend met de eisen van een verhuurder en kunnen in overleg met de verhuurder dit deels of geheel overnemen. 

(Spoed)ontruiming

Woning of verzorgingskamer netjes opleveren. Wij kunnen dit voor u realiseren. Wij verhuizen uw spullen snel en vakkundig en zorgen dat uw huis leeg en schoon wordt opgeleverd.

Volledig ontruimen

Uw woning ontruimen? Hiervoor kunt u bij ons terecht voor o.a.:

  • Leegmaken van alle vertrekken;
  • Verwijderen van vloerbedekking, tapijt, laminaat, parket en onderlagen, spijkerlatten en lijmresten;
  • Demonteren van zaken aan vloeren, plafonds en muren zoals lampen, planken, kapstok, kastjes, gordijnrails;
  • Herstellen/vullen van gaten;
  • Kroonsteentjes terughangen;
  • Overschilderen muren;
  • Vijver dichtgooien.

Overige services

(Bezem) schoonmaken, Tijdelijke opslag en afvoeren naar grofvuil.

Werkwijze

Offerte aanvragen