Heeft u transport nodig?

Voor al uw zendingen klein en groot!

Wij verzorgen uw transport binnen heel Europa

verhuisbedrijf transportbedrijf opslagruimtes

       

Een NIWO vergunning wordt niet zomaar aan iedere transport ondernemer verstrekt. Er moet worden voldaan aan een aantal kwaliteitseisen, waaronder kredietwaardigheid, vakbekwaamheid en betrouwbaarheid.

De ACN-pas voorziet in toegang, administratie en controle op de toegang tot de terreinen van bij ACN (Air Cargo Netherlands) aangesloten terreinbeheerders: afhandelaars, vervoerders en expediteurs van luchtvracht in Nederland.

IMG-20221028-WA0000

Onze koeriers- en transportdiensten

Onze chauffeurs zijn betrokken en zorgen er altijd voor dat uw zending op tijd en veilig wordt bezorgd. U kunt op elk moment informeren waar de zending zich bevindt. Bij eventuele vertragingen wordt u altijd op de hoogte gesteld. Wij verzorgen diverse zendingen zowel nationaal als internationaal tot 2500 kg, hiermee zijn wij ook voor afwijkende maten en kleinere pakketten geschikt als uw logistieke partner:

Tijdkritische

Zendingen die met spoed vervoerd moeten worden.

Farmaceutische

Zendingen die temperatuur gecontroleerd moeten worden door middel van droogijs, koelelementen of stikstof.

Poststukken

Bijvoorbeeld aangetekende brieven en juridische documenten.

Kwetsbare

Zendingen met een hoge financiële en/of emotionele waarde.

Luchtvracht

Onze chauffeurs zijn in het bezit van een ACN pas en van het luchtvracht medewerkers certificaat daardoor kunnen wij ook luchtvracht zendingen aanleveren en afhalen op Schiphol.

Evenementen

Voor verschillende evenementen benodigdheden met een maximaal gewicht van 2500 kg, bijvoorbeeld licht- en geluidskisten.

Contact

Bent u op zoek naar een bedrijf dat beschikt over het juiste materieel en de kennis om uw verhuizing of transport vlot en deskundig uit te voeren? Dan is VBuning uw logistieke partner. 

U kunt telefonisch of via ons contactformulier contact met ons opnemen over de mogelijkheden en/of een vrijblijvende offerte.

 VBuning
  Amsterdam | Schiphol | Purmerend
 +31 (0)299 78 67 50
     +31 (0)6 5132 1634
info@vbuning.nl
Kvk 59728930

Offerte aanvragen

nl_NL