Alles wat je moet weten

over uw logistieke partner!

Over Ons

VBuning is opgericht in 2014 door Vincent Buning en heeft met de jaren de nodige ervaring opgedaan in de transportwereld om maar al te goed te begrijpen dat uw inboedel of lading met de nodige zorg vervoerd dient te worden. Hiermee kunnen wij u dan ook van dienst zijn. Daarbij zijn wij een verhuisbedrijf dat begrijpt dat uw spullen waardevol zijn, maar begrijpen ook dat de verhuisdag tegelijkertijd vlot en kundig moet verlopen.

 

VBuning is zeer vakbekwaam en is NIWO (Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie) gecertificeerd. Het NIWO stelt drie voorwaarden, namelijk; betrouwbaar, kredietwaardig en vakbekwaam. Voldoet een bedrijf aan alle drie genoemde voorwaarden, dan mag deze zich NIWO gecertificeerd noemen. Tevens zijn wij in het bezit van de EURO-vergunning.

Onze chauffeurs beschikken over de nodige certificaten en zijn in het bezit van een ACN pas (Air Cargo Nederland).
Daarnaast hebben onze chauffeurs de nodige jaren ervaring om uw lading met de juiste zorg te vervoeren.

 

Uiteraard doen wij ons best om zo milieubewust mogelijk te werk te gaan en daarom zijn al onze bedrijfswagens voorzien van een Adblue installatie die zorgt voor de reductie van de emissie van stikstofoxide (NOx). Onze opslagruimte wordt verwarmd door zonne-energie.

koeriers- en transportdiensten

Contact

Bent u op zoek naar een bedrijf dat beschikt over het juiste materieel en de kennis om uw verhuizing of transport vlot en deskundig uit te voeren? Dan is VBuning uw logistieke partner. 

U kunt telefonisch of via ons contactformulier contact met ons opnemen over de mogelijkheden en/of een vrijblijvende offerte.

 VBuning
  Amsterdam | Schiphol | Purmerend
 +31 (0)299 78 67 50
     +31 (0)6 5132 1634
info@vbuning.nl
Kvk 59728930

Offerte aanvragen

nl_NL