Gaat u verhuizen of heeft u transport nodig?

VBuning is uw logistieke partner.

Professioneel Verhuis- en Transportbedrijf

verhuizers amsterdam

       

Een NIWO vergunning wordt niet zomaar aan iedere transport ondernemer verstrekt. Er moet worden voldaan aan een aantal kwaliteitseisen, waaronder kredietwaardigheid, vakbekwaamheid en betrouwbaarheid.

De ACN-pas voorziet in toegang, administratie en controle op de toegang tot de terreinen van bij ACN (Air Cargo Netherlands) aangesloten terreinbeheerders: afhandelaars, vervoerders en expediteurs van luchtvracht in Nederland.

Onze Diensten

Opslag

Heeft u tijdelijk of voor een langere tijd opslag nodig? Bij ons betaalt u alleen voor de ruimte die u benut.

Lees verder

Verhuizingen

U gaat verhuizen naar een nieuwe of tijdelijke woning? Bij ons kunt u terecht voor een verhuizing op maat. 

Lees verder

Verhuislift verhuur

Alleen een verhuislift nodig? Bij ons kunt u terecht voor verhuur met professionele begeleiding.

Lees verder

Transport

Wilt u een klein of groot pakket laten vervoeren? Wij hebben het juiste materieel en de nodige vergunningen. 

Lees verder

closeup-two-movers-hand-uniform-260nw-762116716
VBuning uw logistieke partner.
closeup-two-movers-hand-uniform-260nw-762116716
VBuning uw logistieke partner.
closeup-two-movers-hand-uniform-260nw-762116716
VBuning uw logistieke partner.

Flexibel

VBuning is flexibel in zowel ophaal- en afleveradressen als in tijden, maar ook in afwijkende maten, gewichten en vormen. Ook in verhuizen zijn wij flexibel, zo verhuizen wij u ook graag ik het weekend.

Vakbekwaam

VBuning is lid van de organisatie Nationale en Internationale Wegvervoer en in het bezit van de EURO-vergunning. Onze chauffeurs zijn in het bezit van een ACN pas en van het luchtvracht certificaat.

Zorgvuldig

VBuning verzorgt uw transport altijd met de juiste zorgvuldigheid, inclusief de zorg van toegewijde chauffeurs en bewijs en bericht notificatie bij aflevering.

Kwaliteit

VBuning zorgt voor werkzaamheden van een hoog kwaliteitsniveau. Een hoge kwaliteit voor uw koeriers- en transportdiensten, net zoals een hoog kwaliteitsniveau voor uw verhuizing.

Ervaren

VBuning heeft jarenlange ervaring in de transportwereld en is daarbij wel bekend met het verhuizen met een externe lift, moeilijk bereikbare woningen of verhuizen van of naar een hogere verdieping.

Milieubewust

VBuning is milieubewust, alle wagens zijn voorzien van een Adblue installatie, wat zorgt voor de reductie van de emissie van stikstofoxide (NOx). Onze opslagruimte is voorzien van zonnepanelen.

Reviews

5/5
"Topverhuizers! Jonge, enthousiaste mensen. Ervaren en met goed inzicht in de verhuisbaarheid van spullen. Erg klantvriendelijk. Ook aan de telefoon een goeie intake en zeer vriendelijk. We bevelen ze van harte aan!"
Henk
"Great service and super friendly movers that helped me with my move in a very timely and efficient way. I recommend 100%!"
Thomas
"Fijne ervaring, de vriendelijke verhuizers waren op tijd, werkte snel en netjes, ondanks heel warm weer en waren ook snel op de afleverlocatie, terwijl het een gecombineerde verhuizing was en ze dus tussendoor nog ergens anders een piano moesten verhuizen. En dit alles voor een scherpe prijs. Absoluut aan te bevelen!"
Romy

Contact

Bent u op zoek naar een bedrijf dat beschikt over het juiste materieel en de kennis om uw verhuizing of transport vlot en deskundig uit te voeren? Dan is VBuning uw logistieke partner. 

U kunt telefonisch of via ons contactformulier contact met ons opnemen over de mogelijkheden en/of een vrijblijvende offerte.

 VBuning
  Amsterdam | Schiphol |Purmerend
    +31 (0)299 78 67 50
         +31 (0)6 5132 1634
info@vbuning.nl
Kvk 59728930

Offerte aanvragen

nl_NL