verhuisservice

Ben je op zoek naar een betrouwbare verhuisservice in Amsterdam en omstreken? Bij VBUNING VERHUIZINGEN ben je aan het juiste adres! Met onze professionele aanpak en ervaren verhuizers zorgen wij voor een vlekkeloze verhuizing.

Waarom kiezen voor VBUNING VERHUIZINGEN?

 1. Ervaren verhuizers Ons team van ervaren verhuizers kent de ins en outs van verhuizen in Amsterdam en omgeving. Met onze lokale kennis zorgen we voor een efficiënte en stressvrije verhuizing.
 2. Modern wagenpark Wij beschikken over een modern en volledig uitgerust wagenpark, geschikt voor elke verhuizing, groot of klein.
 3. Persoonlijke aanpak Bij VBUNING VERHUIZINGEN staat de klant centraal. We luisteren naar jouw wensen en zorgen voor een verhuizing op maat.

Onze diensten

Naast onze verhuisservice bieden wij diverse aanvullende diensten aan om je verhuizing nog makkelijker te maken:

 • Inpakservice: Laat het inpakken van je spullen over aan onze professionals. We zorgen ervoor dat alles veilig en efficiënt wordt ingepakt.
 • Montageservice: Het monteren en demonteren van meubels nemen wij graag voor onze rekening, zodat je snel kunt genieten van je nieuwe woning.
 • Schoonmaakservice: Bij het weghalen van meubels komt er altijd stof vrij, laat het schoonmaken maar aan ons over.
 • Afvoerservice: Wij voeren meubels voor u af naar grofvuil.
 • Ontzorgen: Heeft u een vergunning of ontheffing nodig? Wij regelen dit kosteloos voor u.
 • Verhuisbenodigdheden: Op zoek naar het beste verhuismateriaal.  Wij leveren en bezorgen voorafgaand aan de verhuizing bij u thuis.

En nog meer…

 • Verhuisliftservice: Wonen op een hogere verdieping? Met onze verhuisliftservice verplaatsen we grote en zware meubels eenvoudig naar boven of beneden.
 • Opslagmogelijkheden: Heb je tijdelijk opslagruimte nodig? Wij bieden veilige opslagmogelijkheden tegen scherpe tarieven.
 • Speciaal voor senioren: Verhuist u van groot naar klein, een tijdelijke woning, seniorenflat, zorgflat of een verpleeghuis. Bij ons kunt u altijd terecht ook als er snel geschakeld moet worden.

Dé verhuisservice in Amsterdam!

VBUNING VERHUIZINGEN is dé verhuisservice in Amsterdam en omstreken die je verhuizing tot in de puntjes regelt. Met onze ervaring, persoonlijke aanpak en uitgebreide dienstenpakket zorgen wij voor een zorgeloze verhuizing.

Ben je geïnteresseerd in onze diensten of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!

nl_NL